tiistai 8. helmikuuta 2011

Huippumuodikkaana hikoilemaan

Uudet vaatteet piristävät yleensä naista kuin 
naista. Jos treeni ei joskus maistu, saattavat uudet vaatteet tuoda roimasti piristystä ja motivaatiota treenaamiseen.

Luksusvaatemerkkien urheiluvaatevalikoima on aikaisemmin rajoittunut lähinnä uimapukuihin. Viime vuosina huippumuoti on astunut myös urheiluvaatebisnekseen.

Maailmanluokan julkkiksilla kuninkaallisista supermalleihin on jo pitkään nähty muodin huippunimien vaatteita ainakin laskettelurinteissä. Chanelin talviurheilumuoti onkin ensiluokkaisen tyylikästä:
Talviurheilun lisäksi Chanel on huippumuodin edelläkävijä myös urheiluvälineistön saralla:


Jotkut urheiluvaatemerkit ovat yhdistäneet teknisen osaamisensa huippumuotiin ja tuoneet sen tavallisen keskituloisen ulottuville. Stella McCartney for Adidas on tästä tunnetuin esimerkki. Jo usean vuoden ajan Adidas/Stella on tehnyt kokoelman laadukkaita urheiluvaatteita ja nykyään vaatteita on saatavilla useaan lajiin kuntosaliharjoittelusta tennikseen ja retkeilyyn joogaa unohtamatta. Stella McCartneyn tiimi suunnittelee myös asut Iso-Britannian joukkueille ensi vuoden  Olympia- ja Paralympia-kisoihin yhdessä Adidaksen kanssa.
 


Reebok ja Emporio Armani ovat uusimmat yhteistyöhön ryhtyneet merkit. Laatu, tyylikkyys ja teknisyys kohtaavat näissäkin vaatteissa:

Reebok Armani Easytone-tossuja on valmistettu rajoitettu määrä:
 


Oma jumppavaatetyylini rajoittuu perusmerkkien toppeihin ja housuihin. Mm. Casallilla, Nikella ja Peak Performancella on toimivia ja hyvännäköisiä jumppa- ja ulkoiluvaatteita. Yksin treenatessa en koreile, vaan mitä vanhemmat ja kuluneemmat vaatteet, sitä parempi niissä on jostain syystä hikoilla :). Ohjatessa olisi tosin mukava joskus säväyttää muodikkaammilla vaatteilla, niin olisi jumppaajillakin enemmän katseltavaa.

Minkälainen on sinun jumppavaatetyylisi? Riittääkö vanha t-paita ja kulahtaneet verkkarit vai kuljetko trendien kärjessä myös kuntosalilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti