perjantai 21. tammikuuta 2011

Marisa Miller Shapen kannessa

Alusvaate- ja bikinimalli Marisa Miller näyttää jälleen kerran upealta uuden Shape-lehden kansikuvassa. Kannen hempeäsävyinen vaatetus vie ajatukset kevääseen ja kevään/kesän paljastavampiin asuihin. Nyt talvikeleillä onkin hyvä treenata vartalo huippukuntoon, niin että keväällä vaatetuksen vähentyessä voi iloisin mielin pukeutua uusiin keveämpiin kevätvaatteisiin.

Marisa kertoo lehdessä, että nuorena häntä haukuttiin "bubble butt:iksi" ja sen vuoksi hän vältti kaverinsa kanssa kyykkyjen tekemistä lentopalloharjoituksissa, ettei peppu kasvaisi. Nykyään hän rakastaa peppuaan ja tekee paljon kyykkyjä, jotta se pysyisi vahvana ja muodokkaana. Lisäksi (ja tämä on virkistävää kuulla kaikenlaisten pehmeiden keho&mieli-lajien jatkaessa alanvaltaustaan) hän ei välitä pilates- ja joogatyyppisestä harjoittelusta, vaan haluaa hikoilla kunnolla treenatessaan.

Marisa Millerin treeniohjelma: 15-20 min. hyppynarulla hyppimistä, nyrkkeilyä säkkiä tai  treenarin hanskoja hakaten 3 min. kierroksia 1 minuutin levolla ja lopuksi 5 sarjaa 30-40 toiston kyykkyjä. Yksinkertaista, mutta äärimmäisen tehokasta, sanoo Miller. Jos siis haluat näyttää bikinimallilta kesään mennessä, mene pilatestunnin sijaan nyrkkeilysalille hikoilemaan turvotukset pois ja muokkaamaan vahvat jalka- ja käsilihakset, 1,5 h päivässä riittää. Kesällä voit uudistuneella vartalollasi harrastaa Marisan tapaan surfausta ja melontalautailua sekä moottoripyörällä ajoa, jonka hän lehdessä sanoo parantavan itsetuntoaan ja -varmuuttaan.

Videopätkässä Marisan haastattelu ja kansikuvan kulissien takaa-materiaalia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti