torstai 24. maaliskuuta 2011

Ihon hyväilyä

 Talven jäljiltä kuiva ja kutiseva ihoni janoaa kosteutusta. Decléorin parabeeniton vartalovoide imeytyy suihkun jälkeen hyvin ja pehmentää ihon välittömästi. Ylellinen, sopivan mieto ja miellyttävä tuoksu jää leijailemaan ympärille tuoden luksusta arkeen. Saman sarjan kasvojen puhdistusaine on yhtälailla hyvin miellyttävä tuttavuus, poistaa meikin tehokkaasti, on riittoisa ja jättää ihon ihanan pehmeän ja hoidetun tuntuiseksi. Näitä aion ehdottomasti hankkia lisää!

Lyhyehköt yöunet näkyvät silmänympärysihollani tummina silmänalusina, ryppyinä ja aamuisena turvotuksena. Riittävä uni olisi tietenkin paras ryppyjen ja turvotuksen  ennaltaehkäisijä. Vakuuttavan kosmetiikkamyyjän ansiosta olen jo kahdenkympin puolivälistä käyttänyt silmänympärysvoidetta aamuin illoin ja mielessäni lähetän  usein kiitokset kyseiselle myyjälle. Ehdottomasti paras, säännöllisen käytön jälkeen näkyviä tuloksia antanut ja hyvin riittoisa tuote oli Chanelin silmänympärysvoide (jonka tarkkaa nimeä en nyt muista), mutta muitakin lähes yhtä hyviä olen käyttänyt. Diorin Hydra Life "nuorentava" silmänympärysvoide imeytyy niin nopeasti, että se lähes katoaa ihoon ja iho näyttää selvästi pitävän sen kosteuttavasta vaikutuksesta. 


 YSL:n valokynää tarvitaan kyllä silti piilottamaan tummat silmänaluset...

Muita ihoa hyväileviä tämän kevään löytöjä ovat mm. alla olevat todella hyväntuoksuinen Nuxen Réve de Miel-käsivoide ja äidiltä lahjaksi saamani ruusuntuoksuinen kylpysaippua. Edellistä en kyllä suosittele laukussa mukana kannettavaksi, koska korkki kiertyi itsestään auki ainakin minun laukussani. Muuten ihana tuote, joka ei jätä käsiä tahmaisiksi ja jonka tuoksu säilyy käsissä seuraavaan pesuun.


Vartalon ihonhoidon tehostamisen lisäksi olen ottanut uudestaan hoitorutiiniksi ihon kuiva-/märkäharjauksen. Liikunta on ehdottomasti paras vartalon ihon kiinteyttäjä, mutta kuivaharjaus tulee hyvänä kakkosena vartalovoiteiden lisäksi. Ihosta tulee kiinteä ja kauniimman värinen, harmaus ja ihohuokosten tukkoisuus vähenee silminnähden säännöllisellä kuivaharjauksella. Varsinkin selluliittiin sillä on erittäin hyvä teho! Parikymppisenä minulla oli reisissä selluliittia, mutta ahkeralla kuivaharjauksella (ja liikunnalla ja terveellisellä ruokavaliolla) selluliitit sulivat pois eikä ole sen koommin näkynyt! Näin kevään tullen kuivaharjaan lymfakierron parantamiseksi seisomatyöstä johtuvan jalkojen turvottelun vähentämiseksi ja ihon kiinteyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Hyväileviin hetkiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti