tiistai 1. maaliskuuta 2011

Liikuntatyöläisen työpäiväEilinen työpäivä jumppaohjaajana: aamupäivällä lapsen mentyä päiväkotiin tein tunnin hiihtolenkin, mikä tavallaan on sekä työ- että vapaa-aikaa; paremmassa kunnossa jaksaa antaa enemmän itsestään ohjaustunneilla. Lounaan jälkeen tein toimistotöitä kotona tietokoneen äärellä, laskutusta ja kirjanpitoa. 

 
Päivällä kävin läpi uuden jumppaohjelman liikkeitä, että jumppa menisi sujuvasti illalla. Ennen tunneille lähtöä yritin nukkua pienet päiväunet, koska edellisenä iltana nukkumaanmeno oli taas virahtanut liian myöhäiseksi... Ajatukset pysyvät virkeämpinä päiväunien jälkeen ja jaksaa paremmin jumpata. Kasvuhormonin eritys myös lisääntyy päiväunilla, mikä auttaa naisilla lihasvoiman kehittymiseen. Ruoan ja nopean kahvikupposen jälkeen lähdin ohjaamaan, 2 tuntia pumppia ja perusjumppaa. Hyvät tunnit olikin, mahtava treenifiilis motivoituneiden asiakkaiden ansiosta ja hauskaakin oli! 

 
Illan päätteeksi kotona syömistä, suihku ja pientä kehonhuoltoa venyttelyn muodossa. Jumppaamisesta piristyneenä ei aikaisemmasta nukkumaanmenosta taaskaan tullut mitään, mutta liikunnan tuoma lisävirta auttaa jaksamaan vähemmilläkin unilla ja olo on virkeä vielä seuraavanakin päivänä!

Bosukuva lainattu täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti