perjantai 1. huhtikuuta 2011

Meikkihöpsötystä

Kuntoilemaan pitäisi tietysti mieluiten mennä ilman meikkiä, mutta kun sitä nyt muutenkin tulee meikattua ihmisten ilmoille lähtiessä niin samat meikit sitä on päällä illan jumpissakin. Ihon pohjustuksena suosin yleensä meikkivoidetta keveämpiä tuotteita, jotka tuntuvat pysyvän paremmin kuin nestemäinen meikkivoide. Cliniquen Almost Powder Makeup-mineraalimeikkipuuteri on ollut viimeksi käytössä ja olen ollut siihen melko tyytyväinen: helppo ja nopea laittaa leveän karvasiveltimen avulla, kevyen ja hoitavan tuntuinen, ei ihoa tukkiva.

Sen loppuessa ja kevätihon kelmeydessä halusin kuitenkin hieman peittävämmän tuotteen. Päädyin Diorin Nude-sarjan Natural Glow Creme-Gel-meikkipuuteriin. Sillä saakin hyvin ihon pienet punoitukset ja muut värivirheet tasotettua ja lopputulos näyttää huolitellulta, mutta luonnolliselta. Nimensä mukaisesti hieman geelimäinen koostumus muuttuu iholle levitettäessä puuterimaiseksi. Myyjän mukaan puuteria ei tarvitse sen päälle  laittaa, mutta minun ihollani se alkaa kyllä jo parin tunnin päästä varisemaan pois ilman jotain kiinnittäjää ja iho ikävästi kiiltämään. Puuteripaperi toimii pikahuoltona hyvin, mutta vielä paremmin toimii irtopuuteri.Aikaisemmin käyttämäni irtopuuteri pääsi loppumaan ja myyjän suosittelemana ostin Cliniquen Blended Face Powderin. Tämä on aivan täydellinen löytö: häviää ihoon jättäen sen siistin ja huolitellun näköiseksi ja pysyy iholla pitkään sotkeutumatta. Jopa hikisellä aerobisella tunnilla tämä puuteri, Diorin meikkipuuterin päälle laitettuna pysyi yllättävän hyvin eikä jättänyt hikipyyhkeeseen beigejä tahroja! Tai no ehkä ihan vähän, mutta ei siinä määrin mitä ilman irtopuuteria olisi samalla hikoilun määrällä jäänyt... Myös ihohuokoset  katosivat näkymättömiin tällä irtopuuterilla! Ainoa, mitä pitää varoa, on liian paksu kerros, koska ihan kevyelläkin puuteroinnilla viuhkasiveltimellä tai pakkauksen puuterihuiskulla saa tarpeeksi hyvän lopputuloksen. Ehdottomasti hintansa väärti siis ja todella positiivisesti yllättänyt tuote! Cliniquen laatuun voi muutenkin aina luottaa ja pakkaukset ovat erittäin toimivia ja yksinkertaisen selkeä ulkoasu minun mieleeni. Pahvipakkaukset kukkakuvioineen ovat myös kauniita ja ihanan hypisteltäviä ja vihreät puuteri- ym. pakkaukset sopivan ylellisen näköisiä.

Meikkiostoksilla ostoslistalleni jäi Cliniquen Happy In Love-hajuvesi, jota tuoksutin kassalla ja oli aivan ihanan tuoksuinen... Alkuperäinen Happy-hajuvesi olikin käytössäni muutamia vuosia sitten. Toinen mielenkiintoinen ostoslistalla oleva tuote on Cliniquen Redness Solutions Instant Relief Mineral Powder, jota saa niin irto- kuin kiviversioina. Jos siitä olisi apu jumpan aikana tomaattina helottaville kasvoilleni :).

Kaunista viikonloppua!


Tuotekuvat Cliniquen ja Diorin sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti